Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer

  

Alătură-te comunității de profesioniști Points of You™ din România și fii la curent cu ultimele standarde din industria de coaching, training și dezvoltare personală.  

Alege să devii un profesionist în utilizarea instrumentelor noastre și învață să creezi noi procese de lucru și activități de facilitare inedite pe care le poți adapta ușor pentru a lucra cu echipe sau grupuri, în funcție de obiectivul urmărit. Workshop-ul se bazează pe o tehnică a jocului inteligent prin care vei cunoaște instrumentele Points of You™ care îți vor amplifica procesul reflexiv al gândirii și pragmatismul acțiunilor. 

Evenimentul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Participanții la acest tip de workshop vor experimenta și învăța cum să: 

• Descopere diferențele de bază, care împiedică oamenii în a fi cât mai conectați cu sinele și cu cei din jurul lor.

• Inițieze dezvoltarea unui nou punct de vedere sau o schimbare de paradigmă 

• Evolueze mai eficient atunci când lucrează cu echipe / grupuri 

• Implice audiența în conversații sincere și autentice și cum să construiască încredere

• Aplice moduri de gândire strategică și creativă 

• Adaptaze instrumentele noastre de la orice tip de proces, conținut, obiectiv și public țintă

Beneficiile Certificării Points of You™ Train the Trainer (Base level):

1. Discount de 25% față de prețul de listă al tuturor instrumentelor marca Points of You™ - acest discount nu se va cumula cu ofertele Points of You™ România, ocazionale.

2. Grafică pentru: cărți de vizită și roll-up, în conformitate cu brandul international Points of You™.

3. Promovarea gratuită pe website-ul Points of You™ România - însoțită de poză, descriere și link către website-ul tău ca partener certificat 

4. Calitatea de membru al grupului de pe Facebook Points of You™ Practitioner România și al grupului international Points of You™ Tribe.

5. Suport telefonic, pe e-mail și prin Skype referitor la aplicarea metodei Points of You™ în activitatea ta curentă.

NOU! În investiția pentru participare sunt incluse 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant.

Investiția necesară pentru participarea la acest tip de workshop: 1,250.00 LEI/persoană. Datorită caracterului practic, participarea la acest training presupune obligativitatea deținerii în prealabil a unui set de instrumente Points of You™ compus din jocurile The Coaching Game și Punctum. Pentru participanții care nu dețin acest set, investiția de participare este 2,198.00 lei.

Acest workshop va fi facilitat de:

Oana Niculae – Trainer Certificat şi Country Leader POINTS OF YOU™ ROMÂNIA.

GARANȚIA 100%: 

1. Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare persoană sau firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. Suntem convinși că vei obține doar beneficii participând la evenimentele noastre și lucrând cu produsele noastre. Deci, îți garantăm 100% că merită! Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile, anunță-ne. Îți vom rambursa integral suma plătită! Noi nu îți promitem, îți GARANTĂM !!!

Calendarul nostru cu workshop-uri "Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer" viitoare:

1. BUCUREȘTI: 4 MAI 2017, orele 9.30 – 18.30, Hotel Marshal Garden!!!

Pentru a te înscrie ca participant la unul din Workshop-urile noastre viitoare de CERTIFICARE "POINTS OF YOU™ Train the Trainer", folosește formularul de înscriere din stanga paginii. Te vom contacta ulterior pentru confirmare și stabilirea detaliilor finale.

 

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Județ (obligatoriu)

Invalid Input
Cod Promo

Invalid Input Introdu-l aici daca detii un cod de reducere

Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input