Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer

TTT graf

Descarcă prezentarea acestui eveniment in format PDF.

 Dacă îți dorești să te alături comunității de Profesioniști POINTS OF YOU™ din România, să fii la curent cu ultimele standarde creative din industria de coaching, training și dezvoltării personale, te rugăm să citești informațiile de mai jos si să completezi formularul de contact din partea de jos a acestei pagini, dacă vrei să te înscrii la unul din workshop-urile noastre viitoare de Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer!!!

Alege să devii un profesionist în utilizarea instrumentelor noastre și învață să creezi noi procese de lucru și activități de facilitare inedite, cât și cum le poti adapta pentru a lucra cu diferite tipuri de audiențe (echipe, grupuri) în funcție de obiectivul urmărit în urma contractării inițiale. Re-inventează-ți și adaugă trusei tale profesionale de lucru, cel mai nou standard de instrumente creative pentru traineri, coachi, psihologi, facilitatori, formatori, profesori, create pe baza princiilor de foto-terapie si coaching. Oferă clienților tai momente cu adevărat memorabile, ce te vor ajuta să faci diferența!

 

Workshop-urile POINTS OF YOU™, au fost create ca răspuns la numeroase cereri primite de la persoane fizice, profesioniști în relații interumane șau organizații, care după ce au cumpărat și experimentat instrumentele noastre, au simțit nevoia de a afla și de a examina cu atenție posibilități suplimentare si inovatoare de utilizare a acestora in diverse procese de lucru individuale sau cu echipe.

De-a lungul timpului, am dezvoltat o serie de workshop-uri al căror obiectiv principal este de a vă instrui și de a vă familiariza cu multitudinea de posibilități prin care puteți utiliza instrumentelor noastre în diferite procese de lucru personale și profesionale, atât in activități de lucrul individuale, unul-la-unul sau in echipe cât și să vă bucurați personal de o experiență unică cu scopul de a beneficia de inspirație și de dezvoltare personală.

Noi credem că dezvoltarea personală începe intotdeauna cu o pauză de reflecție și auto-observare. ȘI MAI CREDEM CĂ SCHIMBAREA NU SE POATE PRODUCE FĂRĂ SCHIMBAREA PUNCTULUI DE VEDERE ASUPRA PROVOCĂRII PE CARE DOREȘTI SĂ O DEPĂȘEȘTI !!! VINO SĂ DESCOPERI PUTEREA PUNCTELOR DE VEDERE DIFERITE !!!

Workshop-urile noastre vă vor permite să experimentați ceva cu totul diferit față de rutina zilnică, si vă invită să priviți elementele de bază ale vieții dintr-o perspectivă diferită, cu scopul de a ajunge la noi percepții și puncte de vedere personale.

Prin decizia de a participa la oricare dintre workshop-urile noastre, alegeți, de asemenea, să luați o pauză pentru reflecție; și doar atunci când sunteți gata, vă invităm să vă ridicați unele semne de întrebare, chiar pe subiecte aparent evidente, experimentând astfel personal puterea instrumentelor noastre de a vă oferi unele răspunsuri neașteptate, dar precise.

Workshop-urile noastre nu sunt concepute ca prelegeri frontale; ele sunt concepute sub forma unor un procese experiențiale, în timp ce vă relaxați, ascultați muzică și trăiți personal diverse procese în care noi perspective si trăiri interesante apar între participanți, dar în primul rând între fiecare individ si sinele interior!

Informații Workshop "Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer" (durată:  1 zi, între orele 9.30 – 18.30):

Ce este un Workshop de Certificare POINTS OF YOU™ Train the Trainer?! Cu cine mă întâlnesc? Unde are loc? Pentru cine este concepută o astfel de întâlnire? Cum să mă îmbrac? La ce să mă aștept? Încet, încet …..!

Este cel mai popular workshop organizat de noi. Acest workshop este destinat fie celor care deja au achiziționat unul sau mai multe instrumente de la noi, pentru orice participant anterior la un workshop de "Cunoaștere Experimentală" sau pentru orice alt profesionist implicat in activități de dezoltare pesonală (trainer, coach, manages, formator, facilitator, manager, psiholog, terapeut, profesor, consilier etc.)  care sunt gata să-și extindă trusa de lucru cu instrumente creative noi și doresc să ințeleagă cu profunzime cum utilizând instrumentele noastre, pot să introducă un catalizator inovator și intuitiv în procesele lor de lucru cu clienți individuali sau cu echipe. 

Acest tip de workshop are un format extrem de interactiv și are rolul de a vă extinde punctele dumneavoastră de vedere profesionale, în timp ce vei învăța cum să folosiți instrumentele POINTS OF YOU™, pentru a facilita într-un mod non-directiv, progrese privind modul în care clientii dvs. gândesc, comunică, răspund și acționează în diverse situații profesionale sau personale.

 

Participanții la acest tip de workshop, vor experimenta și învăța cum să: 

 • Descopere diferențele de bază, care împiedică oamenii în a fi cât mai prezenți și conectați cu sinele și cu cei din jurul lor.
 • Inițiați dezvoltarea unui nou punct de vedere sau o schimbare de paradigmă 
 • Evoluați mai eficient atunci când lucrați cu echipe / grupuri 
 • Implicați audiența în conversații sincere și autentice și cum să construi încrederea 
 • Aplice moduri de gândire strategică și creativă 
 • Adaptațeze instrumentele noastre de la orice tip de proces, conținut, obiectiv și public țintă.

Workshop-ul va include, de asemenea: 

 • aspecte teoretice ce au stat la baza concepției instrumentelor noastre 
 • instrucțiuni pas-cu-pas pentru a lucra în contextul dat 
 • practică directă 
 • formate de lucru și modele de diverse activități prin care poți să lucrezi cu clientii, angajații, prietenii și cei dragi pentru atingerea obiectivelor dorite.

Beneficiile Certificării POINTS OF YOU™ Train the Trainer (Base level):

 1. Discount de 25% față de prețul de lista al tuturor instrumentelor marca Points of You™, acest discount necumulandu-se cu ofertele Points of You™ Romania ocazionale.
 2. Conceptie grafica pentru: carti de vizita si roll-up, in conformitate cu brandul international Points of You™.
 3. Promovarea ta gratuită pe website-ul Points of You™ România - însoțită de poză, descriere și link către website-ul tău ca Partener Certificat – nu uita să ne trimiți o fotografie, o scurtă prezentare personală și datele tale de contact care dorești sa apară la prezentarea profilului tău personal pe site-ul nostru.
 4. Calitatea de membru al grupului de pe Facebook Points of You™ Practitioner România si al grupului international Points of You™ Tribe.
 5. Suport telefonic, pe e-mail și prin Skype referitor la aplicarea metodei Points of You™ în activitatea ta curentă.

Instrumentele noastre reprezintă un real suport pentru cei ce lucrează cu oameni și echipe de oameni, pentru cei care doresc să intre pe poarta comunicării autentice, constructive și educative, pentru acel Trainer, Coach, Facilitator, Consilier, Psiholog, Dascăl sau Manager care caută acea cheie care deschide lacătul comunicării autentice cu oamenii sau între oameni !!!

Ne dorim să vă cunoaștem! Ne dorim să ne cunoașteți ca să fiți mai buni! Ne dorim să fiți mai buni ca să fiți mai eficienți! Să puteți ajuta oamenii de lîngă voi să-și îndeplineasîcă menirea și nevoile! Si totul printr-un proces simplu si creativ pentru a crea un mediu de comunicare sinceră si autentică! Pe care dorim ca TU SĂ IL DAI MAI DEPARTE ! SĂ PUTEM ÎMPREUNĂ CONTRIBUI LA CREAREA UNEI LUMI MAI EDUCATĂ, MAI SINCERĂ, MAI AUTENTICĂ ȘI MAI BUNĂ !!!

Acest workshop va fi facilitat de:

Oana Niculae – Trainer Certificat şi Country Leader POINTS OF YOU™ ROMÂNIA.

 Oana Niculae

 

Investiția necesară pentru participarea la acest tip de workshop: 750.00 LEI/persoană. 

NOTĂ: Datorită aspectului practic si interactiv al acestui workshop, participarea la acest training presupune obligativitatea deținerii in prealabil a unui set de instrumente POINTS OF YOU™ compus din jocurile The Coaching Game și Punctum. Pentru participanții care nu detin deja acest set, investitia de participare este 1699.00 lei. 

GARANȚIA 100%: 

1. Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare persoană sau firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. Suntem convinși că vei obține doar beneficii participând la evenimentele noastre și lucrând cu produsele noastre. Deci, îți garantăm 100% că merită! Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile, anunță-ne. Îți vom rambursa integral suma plătită! Noi nu îți promitem, îți GARANTĂM !!!

Calendarul nostru cu workshop-uri "Certified POINTS OF YOU™ Train the Trainer" viitoare:

1. BUCUREȘTI: 19 NOIEMBRIE 2016, orele 9.30 – 18.30!!!  - Novotel City Centre, Calea  Victoriei, nr. 37B

Pentru a te înscrie ca participant la unul din Workshop-urile noastre viitoare de CERTIFICARE "POINTS OF YOU™ Train the Trainer", folosește formularul de înscriere din stanga paginii. Te vom contacta ulterior pentru confirmare și stabilirea detaliilor finale.

Calea  Victoriei, nr. 37B

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Județ (obligatoriu)

Invalid Input
Cod Promo

Invalid Input Introdu-l aici daca detii un cod de reducere

Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid InputFii inovator! Dezvoltă-ți trusa profesională de lucru și fă un pas înainte în cariera ta!

Comandă instrumentele și certificările noastre on-line.

VIZITEAZĂ MAGAZINUL NOSTRU