The Legacy - Coaching You, cu Points of You®!

 

The Legacy este chiar viața ta și tu ești propriul ei artist, este ceea ce tu creezi, este cine alegi tu să devii, să ai, să traiești. Este un proces continuu, la fel ca și viața ta!

The Legacy este un program intens de o zi care vă va purta prin cinci mari secvențe ale vieții și un program prin care poți trece ori de câte ori ai nevoie:

  • Beginning – începutul sau evaluarea momentului tău prezent
  • Expanding – ce-ți dorești și unde vrei să ajungi, trecerea de la starea de supraviețuitor la atitudinea de lider, la zona dinamică și de acțiune a vieții
  • Loving – relațiile semnificative din viața ta
  • Falling – gestionarea schimbărilor ce apar surprinzător sau pe care ți le dorești
  • Pausing – împlinirea ta personală, succesul și armonia evaluate din spațiul de pauză

O zi dedicată ție!

O zi pentru tine!

O zi a ta!

Îi aștept în sală alături de mine pe cei care-și doresc să atingă un nivel înalt de performanță. Performanța este diferită pentru fiecare - din experiența mea de profesionist, aceasta poate fi:

- definirea cât mai clară a ceea ce-ți dorești să faci în continuare și cum să atingi ce-ți dorești

- energia unui mediu de învățare

- trecerea la un nivel superior în carieră sau schimbarea acesteia

- claritatea asupra situațiilor ce îți influențează calitatea vieții

- decizii productive și rapide

- creșterea inteligenței tale emoționale

- trecerea cu succes printr-un proces de schimbare

- propria experiență a unui proces de coaching cu intrumentele Points of You®

- atingerea acelui “mai mult” pe care ți-l dorești sau de care consideri că ai nevoie: încredere, motivație, curaj, liniște, echilibru, îndeplinirea dorințelor, relații sănătoase, acceptare, claritate etc.

Coaching-ul este acel dialog puternic și eficient la finalul căruia decizi unde vrei să ajungi și cum ajungi unde-ți dorești. Este un instrument care te poziționează cu fața spre viitor și cu ajutorul căruia poți să-ți îmbunătățești, în orice moment, viața și standardele tale personale de performanță, succes și împlinire.

De ce coaching de grup? Pentru că, după sute de ore petrecute în sală, în rol de facilitator, nu am cum să nu observ detaliile speciale care se întâmplă atunci când oamenii aleg asumat să vină într-un mediu de învățare: participanții co-creează, cu deschidere și curiozitate, un spațiu comun de evoluție, de claritate. Toate duc la o apartenență minunată, la un împreună care depășește spațiul sălii de lucru, la un limbaj comun, la o deschidere blândă față de cei din fața ta și față de tine, și mai departe la rezultatele dorite.

Points of You® este un sistem de explorare rapid, eficient, revelator și surprinzător, ce vine în completarea procesului de coaching prin care vei trece. Aduce cu el atât o formulă non-invazivă și unică, prin care să privești orice situație din mai multe perspective,cât și formula accesării propriei unicități.

De ce este diferită metoda de explorare cu Points of You®, în căutarea de răspunsuri, înțelesuri, soluții sau decizii clare? Pentru că atenția metodei de lucru nu presupune să mai înveți ceva, altceva, ci te invită să te (re)descoperi tu pe tine, cel de azi și să observi, să înțelegi, să-ți decizi viitorul și să-ți transformi potențialul în succes!

 

Acest program este condus de Oana Niculae - coach, trainer și Country Leader Points of You® în România.

Facebook

Linked-in

Ședințe individuale cu Points of You®

Există schimbare fără creștere, dar nu există creștere fără schimbare!

Te invit să începi azi procesul schimbării tale – vino în sală, participă la “ziua ta”, ziua în care explorezi și decizi unde vrei să ajungi, cine vrei să devii și începi procesul prin care ajungi acolo:

Full price: 150 euro

Early Bird: 120 euro, pentru înscriere și plată până pe data de 25 mai inclusiv

Următoarea întâlnire:

10 iunie 2018 | Bucuresti | durata program - 09.00 - 19.00

Ședinte individuale cu

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Judet (obligatoriu)

Invalid Input
Alege data dorita (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input