Andra Cruceanu

 

Pentru mine a avea o viata echilibrata inseamna un cumul de: asertivitate, fericire, observarea constienta, autocunoastere, gestionarea emotiilor si nu in ultimul rand cultivarea acelor obiceiuri care imi ofera suport in a fi si mai PREZENTA in fiecare clipa din viata mea.

Din aceasta perspectiva misiunea mea este aceea de oferi suport oamenilor in dezvoltarea personala prin energie pozitiva, cunoastere si pasiune.

Coaching-ul este acea stare pe care o pot activa oricand si care ma face sa simt ca aduc o contributie valoroasa oamenilor prin faptul ca progreseaza spre ce isi doresc. Oamenii care vin spre mine cauta suport in zone personale (life coaching) sau profesionale (sales & entrepreneurial coaching).

Cu tot ce am invatat in cadrul cursurilor de formare impreuna cu intuitia care imi este un partener de nadejde & energia si pasiunea pentru OAMENI, sunt disponibila celor care isi doresc o viata mai implinita, sa se cunoasca mai bine, sa fie parinti mai prezenti pentru copiii lor sau sa isi creasca performanta intr-un mod autentic si in concordanta cu valorile lor personale.

Experienta mea este in zona comerciala unde activez de 19 ani in companii ca ASEBUSS, World Trade Center, RPS, Regina Maria, Co-Factor – activitate care pentru mine a insemnat un mix de psihologie, perseverenta, optimism, etica si mi-a dezvoltat pasiunea pentru OAMENI.

Cautand sa am instrumente cat mai diverse in beneficiul clientilor mei, m-am format in coaching cu NLP - Master Practitioner fiind acreditata de Asociatia Nationala de Coaching din Romania, Constelatii Sistemice Familiale, certificare POINTS OF YOU PRACTITIONER (instrumente creative pentru training, coaching si dezvoltare personala) si pe baza citatului lui Louise Hay Every thought we think is creating our future, am aprofundat conceptul de Afirmatii Zilnice Pozitive care daca este practic corect si sustinut are rezultate extraordinare.

Eu in cateva cuvinte:

 • 41 de ani frumosi
 • Andrei (17 ani) si Matei (12 ani) – cei mai baieti din lume
 • Pasionata de citit si dezvoltare personala
 • Ma energizeaza dansul si rad des
 • Am invatat sa las viata sa curga si sa las experientele sa se desfasoare natural cu credinta ca tot ce mi se intampla este spre binele meu suprem!


Imi doresc sa lucrez impreuna cu oameni autentici, dornici de a se descoperi si a fi azi mai buni ca ieri iar maine mai buni ca azi!

Din suflet,
Andra Cruceanu
Happyology

0728.999.229

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8