Agenda Anuală Inspirațională

Comandati acest instrument

Pret: 150.00 RON

 

Toamna aceasta avem oferta „comanda 5 agende si platesti 4”, care este valabila pana la 30 noiembrie inclusiv, si poate fi obtinuta prin folosirea codului TOAMNA20 la plasarea comenzii pe site.

Un instrument eficient și amuzant care-ți va stârni interesul pe tot parcursul anului! 

 

Bucură-te de acest intrument minunat și folositor pe tot parcursul anului. Zâmbește în timp ce realizezi că rutina ta se va transforma într-o experiență creativă. Am reinventat agenda obișnuită și am transformat-o într-un joc plin de povești, citate, întrebări și multe altele. Fii entuziast!

Fiecare lună are tema sa cu o imagine care s-o ilustreze. Explorați diferitele procese de lucru, concentrându-vă pe stabilirea obiectivelor, a priorităților, scurte sinteze ale lunilor trecute și altele.

Noile carduri și conținutul lor se integrează perfect cu jocurile Points of You™ pe care le dețineți deja și dacă nu sunteți încă familiarizat cu instrumentele noastre, acesta este un mod minunat de a experimenta ceea ce avem de oferit. Cadoul perfect pentru tine, clienții tăi, prietenii tăi, colegi sau membri ai familiei.

• Structurare pe intervale orare de la 8.00 la 21.00

• 12 teme lunare, fiecare prezentată din diferite puncte de vedere – povești, citate, întrebări

• 4 procese de lucru pentru joc și explorare

• Bazat pe foto-terapie și metode de coaching