Alina Goanță

 

“Your life or business rarely get better by chance, they get better by change.”

www.coachingforchange.ro

Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare in Solution Focused Coaching si Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, avand o experienta de coaching de 4 ani. Dupa 8 ani de activitate in domeniul resurselor umane, in roluri de consultanta si manageriale, in medii corporate si antreprenoriale, am ales o noua cariera in coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale si din dorinta de a-i sustine in propriile lor procese de descoperire de sine si de evolutie personala.

Pasiunea mea pentru coaching a inceput cu pasiunea mea pentru oameni, cu placerea de a-i asculta, curiozitatea de a-i intelege si bucuria de a-i vedea “crescand”. Mai intai am urmat facultatea de Relatii Economice Internationale, am studiat un an in cadrul Universita degli Studi di Trieste in Italia, am absolvit un master in domeniul resurselor umane si am lucrat mai multi ani in acest domeniu, convinsa fiind ca aceasta este profesia pe care mi-o doresc.

Cariera mea in domeniul resurselor umane s-a axat, in principal, pe proiecte si programe de training si dezvoltare organizationala, activand anterior in roluri precum Senior HR Consultant, HR Coordinator, Organizational Development Manager, Learning & Development Project Manager in cadrul unor companii din domeniul serviciilor, productiei si retail.

In prezent, imbin cu succes experienta mea in domeniul resurselor umane cu experienta mea in domeniul coaching-ului in cadrul unei mari diversitati de programe organizationale, cum ar fi:

● Programe de management al performantei
● Programe de leadership development
● Programe de succession planning
● Programe de team development
● Programe de dezvoltare a culturii organizationale
● Programe de crestere a motivatiei angajatilor

Alina Goanţă
Accredited Senior Coach (IIC&M) & Senior Organizational Development Consultant
Mobile: (+4)0722 663549
Email:  
Web:  www.coachingforchange.ro