Magda Barbu-Preda

 

Points of You® este ghidul care m-a ajutat să-mi redefinesc și rafinez vocația, să-mi redefinesc sensul, să mă privesc în interior din perspective nebănuite. Points of You® este joaca cu care construiesc, reconstruiesc sau reglez relațiile cu copiii cu care sunt binecuvântată. Points of You® este parte din obiceiurile mele sănătoase.

Profesional, cariera mea este oglinda viziunii proprii despre bogăția vieții, a experiențelor diverse și a învățării continue. Sunt trainer, formator certificat ANC, Practicant Points of You®, coach în devenire și avocat cu 20 de ani de experiență.

Fac parte din grupul, din ce în ce mai mare, al celor care vor și pot să schimbe lumea. Cum? Prin facilitarea schimbării fiecăruia dintre cei care își doresc asta, începând cu mine. Prin facilitarea împlinirii omului cu care am șansa și onoarea de a interacționa profesional (și nu numai), atât ca individ, cât și ca parte din triburile, comunitățile asociate: familie, prieteni, colegi de muncă, vecini, comunitate.

Obiectivul meu nr. 1 în facilitarea îmbunătățirii, schimbării vieții tale: momentul tău de AHA. Obiectivul nr. 2: alegerea e a ta, te pot ghida să aprofundezi noua descoperire, să urmărim împreună implementarea acțiunilor pe care ți le propui și, în final, să faci îmbunătățirea și/sau schimbarea pe care ți-o dorești.

Sunt un bun ascultător, calitate dezvoltată și rafinată în cei aproape douăzeci de ani de avocatură de consultanță și, mai ales, litigii. În toată această perioadă am contribuit, prin ajutorul dat clienților atât din rezervorul de cunoștințe tehnice, cât și din rezervorul spiritual și sufletesc, fără de care această profesie este, cred eu, incompletă. Prin urmare, cărarea care s-a deschis în mod firesc este aceea a contribuției principale din rezervorul spiritului și sufletului, către a servi omului pe calea sa către autodescoperire, către îmbunătățirea relațiilor cu sine și cu ceilalți, către trăirea unei vieți cât mai pline de sens.

Câte procese ar putea să nu existe, dacă oamenii ar ști exact care le sunt nevoile reale? Câte tranzacții, contracte, înțelegeri ar putea fi încheiate în condiții de win-win, într-o negociere plăcută, dacă fiecare își definește nevoile și comunică cu respect pentru nevoile celuilalt?

Orice întrebare ai în minte, răspunsul e deja în tine. Eu te pot ajuta să îl scoți la suprafață.

Points of You® este un instrument puternic, eficient, care te poate duce într-o călătorie grozavă în interiorul tău, cu ajutorul căruia poți explora propriul rezervor nesecat de talent, calități, abilități, perspective, vise, potențial. Ca în toate aspectele vieții, procesul este cel care luminează calea și favorizează descoperirea.

Când ai nevoie de ghidaj, sunt onorată să fiu ghidul tău în acest proces!

Magda Barbu-Preda

Telefon:: +40722300132

Email:

Facebook: Magda Barbu-Preda