Monica Eugeniu

 

 

Monica este unul dintre pionierii domeniului Resurse Umane avand peste 22 de ani de experienta in dezvoltarea echipelor. Din 2004, Monica este Managing Partner al 'learning about'®, companie care ofera workshop-uri si sesiuni creative, inspirationale, de aliniere si consolidare pentru echipe din business cu domenii diferite de activitate cat si echipe din sportul romanesc.

Monica dezvolta, consolideaza echipe si creaza cultura unui limbaj de leadership inalt, motivand si inspirand oameni pentru a-si atinge potentialul si a atinge nivelul urmator de performanta, cu scopul de a descoperi pasiuni, dedicare, emotie, implicare si atitudini noi, atat in plan profesional cat si in cel personal.
Din 2011, Monica este inițiatorul conferințelor „Călătorie spre Valori”, alături de cele mai cunoscute personalități românești din diferite domenii de activitate, pentru a oferi audientelor noi orizonturi de dezvoltare, de actiune, cat si modul în care noi perspective și atitudini influențează realitatea noastră și a celor din jur.

--
monica eugeniu
managing director
'learning about'®

0742 102 847

Linkedin profile
www.learningabout.ro - "Seeds for evolution"