Daniela Necefor

 

“Matematica a fost pasiunea mea. Ea e cea care m-a îndrumat în viață. Așa că am urmat calea ingineriei și a finanțelor, lucrând în ambele domenii in cadrul unor companii multinaționale.

La un moment dat, devenind Manager Financiar și apoi Country Manager într-o companie din domeniul executive search si recrutaream vazut ce inseamna să lucrezi cu oamenii.

Și așa am constatat că imi face foarte mare placere sa lucrez cu OMUL din fața mea, pentru a ghida pașii săi, fie la începutul drumului sau la un punct de cotitură în viața ei/lui profesională. Nu am crezut atunci ca voi deveni  antreprenor și, în plus, nu în acest domeniu.

Dar în 2000 pasiunea pentru oameni s-a transformat în antreprenoriat-Total Business Solutions (TBS), o companie specializata in Consultanta Resurse Umane si Executive Search .

Expertiza anterioară mi-a dat șansa de a detine notiunile necesare pentru a dezvolta o afacere. O experiență unică care acum mă ajută să înțeleg ce înseamnă o corporație și, nu în ultimul rând, îmi ofera plăcerea de a lucra cu oamenii, de a ii ajuta in cariera lor profesionala.  

Cu o expertiza de peste 20 de ani in executive search, recrutare si consultanta, doresc si pot sa ii indrum , sa ii ghidez in propria lor cariera atat pe elevii de liceu si studenti cat si pe cei intrati  deja in piata muncii: juniori, middle management,seniori, executive ; care  doresc sa faca un pas inainte in cariera lor, care au un vis de implinit“

Daniela Necefor
Mobil: 0722352673
Email:
Web: www.tbs.ro