Diana Elena ONILĂ

Psiholog, psihoterapeut

Roluri curente

Diana funcționează în roluri precum: psiholog consultant și trainer senior în transformarea de mentalitate, facilitator în coaching psihologic focalizat pe schimbarea de context interior, psihoterapeut.

Aria de focus

Antrenament psihologic focalizat pe transformarea de mentalitate, integrat în soluții dedicate atât clienților corporate, cât și persoanelor fizice.

Atestate și certificări

Psiholog cu drept de practică autonomă în domeniul Consilierii Psihologice si Psihoterapiei Experiențiale​

Psiholog practicant autonom în Psihologia muncii și organizațională, în Psihologia aplicată în servicii 

Practician cu certificare în facilitarea Points of You™ The Coaching Game & Punctum

Practician cu certificare internațională în aplicarea metodei “The Journey”, de accesare a întregului potențial evolutiv și transformațional uman.

Experiență

13 ani de experiență practică în concepția și livrarea de workshop-uri și programe de training, focalizate pe schimbare de mentalitate și adaptate pe subiecte precum: influență fără autoritate, gestionarea confictelor, gestionarea convingerilor nefuncționale, inteligență emoțională, gestionarea stresului, motivare și automotivare, eficiență personală, public speaking, gestionarea diversității relaționale – pentru middle management, top management și experți.

A facilitat peste 1000 ore de coaching psihologic focalizat pe transformare de mentalitate, având atât experiența lucrului individual, cât și cu grupuri de participanți.

Stilul de livrare

Diana are un stil de livrare adaptat și practic.

Este deschisă către a sprijini procese de transformare a mentalității într-un mod experiențial, atât în context personal, cât și profesional.

Demersul de învățare și transformare alături de Diana poate fi experimentat ca dinamic, expresiv și interactiv.

În livrare, poate combina simplitatea și acuratețea - cu abordări compelxe și profunde, în acord cu nivelul de interes și stilul de învățare al participanților.

Clienți

A lucrat, alături de diverși colaboratori/angajatori, în rolul de soft-skill-set trainer, mindset trainer, de facilitator în coaching psihologic și de psiholog consultant în proiecte dedicate mai multor tipuri de industrii, cum ar fi:

IT (Adobe, Tech Team, NOD, HP, Integrisoft Solutions), HoReCa (Ramada, Howard Johnson, Caro), FMCG (Mondelez / Kraftfoods, Cargill), retail (Arsis Vodafone, Franke, Rodbun, Arctic, Lindab), financial-banking (Unicredit, Coface, TMF, GFK, Porsche Bank), telecom (Orange), manufacturing (Tenaris Silcotub, Johnson Controls, Autoliv, Pirelli) etc.

Diana-Elena Onilă
Cabinet individual de psihologie
adresa: Bd. Corneliu Coposu 5, București
contact: 0727711662,