Diana Elena ONILĂ

Psiholog practicant autonom in domeniul Psihologiei muncii si organizationale, precum si in Psihologia aplicata in servicii.

Psiholog cu drept de practica autonoma in domeniul Consilierii Psihologice si Psihoterapiei Experientiale (individuale si de grup).

Diana detine experienta practica in lucrul psihologic cu grupuri mari si mici, concretizata in activitati de conceptie si livrare training soft skills, de consiliere psihologica si consultanta HR, de evaluare si testare psihologica, de diagnoza organizationala, precum si in activitati de instruire si abilitare in cadrul unor proiecte educativ-(in)formative.

A integrat astfel de activitati in proiecte din zona:

  • dezvoltarii profesionale pentru clienti din diferite industrii: pharma (Biofram, Servier Pharma), IT (Adobe, Tech Team), HoReCa (Ramada, Howard Johnson), FMCG (Mondelez / Kraftfoods, Cargill), retail (Arsis Vodafone, Franke), financiar (Coface, TMF, Porsche);
  • dezvoltarii personale (“Invata sa iubesti cu cap si suflet”, “Fii un parinte bun pentru copilul tau!”, “Harta cuplului”, audioghidul “Invataruile iubirii”);
  • de la granita dintre profesional si personal (“Programul de antrenament al vointei “Willpower”, “Echilibru intre personal si profesional”, "Unifying Leadership").

Diana urmeaza formarea The Journey Practitioner Programme, promotia 2014 - 2015 (Brandon Bays, Kevin Billett) in care deprinde metode si tehnici practice pentru a facilita accesarea intregului potential de transformare, autocunoastere si dezvoltare personala cu efecte observabile in atingerea performantei.

 

Diana Elena Onilă
Psychologist Consultant
Adresa: Str. Gioacchino Rossini 4
Bucuresti, Sector 2, Cod postal: 020237
Tel: +(4037) 100 6646; Fax: +(4021) 233 8022
Mobil:0723219750
E-mail 
Web:www.idlearning.ro

Social Media:Facebook | LinkedIn