Points of You® Business Flex - abilitati si resurse pentru succes

 

“Programele de instruire care nu reușesc să abordeze atât factorii de identitate, cât și factorii de rol nu vor duce la îmbunătățiri permanente.” D. Sandler

Succesul este consecinta unor actiuni, nu o intamplare!

Succesul sanatos este un proces de creatie ce ne apartine si avantajul de a-l concepe si construi ne da posibilitatea sa-l replicam in obiective si directii diferite!

Desigur, cu totii ne dorim sa avem succes, realizari si cresteri sistematice, insa ele nu apar pur si simplu, ci sunt doar rezultate ale unor procese planificate. Asadar te invitam sa-ti programezi si sa-ti creezi succesul alaturi de noi!

Punem accentul pe evaluarea in moment si extinderea 360 de grade a intelegerii lui. Programele noastre creative sunt special concepute astfel incat sa elimine piedicile din calea expansiunii dorite, din zona personala, interpersonala si profesionala. Aceasta expansiune va aduce mai multe perspective, resurse, solutii si raspunsuri generand astfel mai multe posibile directii si strategii catre scopul propus. Atmosfera in timpul intalnirilor este diferita fata de ceea ce, probabil, se cunoaste – cream impreuna starea de curiozitate, de cautare, de surpriza placuta, de joaca si posibilitati, iesind astfel din standardul invatarii formale bazate pe relatia judecata/ amenintare – frica/ stingerea potentialului.

Ai aici solutia!

Business Flex cuprinde programe cu ingrediente de baza si customizate conform nevoilor si viziunii beneficiarilor, concepute si livrate in stil coaching. Intalnirile vin in sprijinul depasirii provocarilor existente in organizatii si companii mici si medii, a membrilor acestor echipe, rezultand fluidizarea si impulsionarea proceselor de crestere.

De ce suntem unici in Romania?

Intalnirile oferite sunt un concept unic – abilitatile si competentele specifice abordarii in stil coaching, conform standardelor ICF – International Coaching Federation imbinate cu metoda si instrumentele Points of You™.

Ce ne califica?

  • Abordarea noastra este inovatoare si se bazeaza pe facilitarea momentelor de constientizare, schimbare si tranzitie, expunand in acest proces atat identitatea cat si rolul profesional al celor prezenti
  • ICF acrediteaza si sunstine la nivel mondial metoda, intalnirile de instruire/ training si instrumentele Points of You™, calificand astfel calitatile sistemului si a programelor noastre
  • Experienta specifica acumulata de echipa noastra este unica in Romania, atat in zona de training cat si in cea de coaching.
  • Versatilitatea si flexibilitatea intalnirilor vin generos in slujba solutiilor la nevoile exprimate, indiferent de domeniu de activitate a beneficiarilor – de la UNICEF la companii din sistemul bancar, de la unitati de invatament de stat sau particulare la producatori de automobile, de la freelanceri la specialisti HR, etc.
  • Adresabilitatea standard,1 profesionist la dispozitia a 6 oameni, este extinsa datorita scenariilor pe baza carora se desfasoara intalnirile, reprezentand costuri mai mici pentru beneficiar.
  • Antrenarea inteligentei emotionale, rafinarea si extinderea mindsetului participantilor este o prioritate pentru noi, urmarind ca rezultat performarea sistemica personal-profesional si personal-echipa.
  • Verificam si ne imbunatatim in fiecare an, cu fiecare intalnire, atat in propria companie – avand o crestere anuala constanta intre 150 si 300% inregistrata in ultimii 3 ani cat si in echipa existenta la nivel national.

Descopera-te cu “First Team Date”, ca echipa, ca participant - un program special creat si oferit ca o prima intalnire de cunoastere, avand ca obiectiv sinergia si colaborarea intregului colectiv, deschidere la nivel uman si stabilirea de scopuri personale/ grup masurabile pentru perioada imediat urmatoare.

Vrem sa ne cunoastem si sa-ti sustinem parcursul pana acolo unde-ti doresti sa ajungi, personal si profesional si te asteptam sa ne spui cum putem face asta!