Points of You® Business Flex

Succesul este o consecinta a planificarii si a efortului congruent, nu o intamplare!

Obiectivul nostru este unul foarte simplu: sa antrenam si sa sustinem partenerii nostrii sa aiba succes! Cadrele creative si spatiile eficiente le concepem si personalizam special pentru acest scop, adaptandu-le in functie de contextele economice din moment.

Intalnirile de care puteti beneficia sunt unice datorita abordarii gandirii laterale prin utilizarea metodei si a instrumentelor Points of You™ in momentele cheie. Intr-un mod placut experiential si structurat in acelasi timp, cream impreuna procesul de tranzitie catre obiectivele fiecarui partener, un proces de congruenta orientat catre rezultat si aliniat la resursele fiecaruia.

Ne adresam cu programele noastre antreprenorilor, managerilor, freelancer-lor, specialistilor HR, coordonatorilor de echipe.

Va oferim in continuare solutii ce adreseaza nevoile mediului de business in acest moment al anului 2020, o perioada de schimbari majore, globale, in care si conceptul VUCA pare “aperitiv”. Va sustinem si cream impreuna procesele de tranzitie catre obiectivele dorite plecand de la momentul Tzero actual, aparte de industria sau dimensiunea activitatii voastre.

Oferta de programe este sustinuta de Oana Niculae antreprenor, manager, coach, expert facilitator si Country Leader Points of You pentru Romania.

Solutia 1 - Business Crescendo

Antreprenor, manager, profesionist cu libera practica (freelancer), specialist – oriunde esti in calatoria ta acum – la inceput de drum, reconversie sau extindere - intotdeauna exista potential inca neatins, iar succesul devine o consecinta daca ai claritate!

Te invitam la un atelier de coaching complet oferit in serie, un program de sapte intalniri saptamanale. Fiecare episod cuprinde o tema esentiala pentru activitatea ta, dupa cum urmeaza:

 1. Cele 5 elemente ale obiectivului meu – dialogul include explorarea si actualizarea viziunii si a misiunii de business, stabilirea rezultatului dezirat si a celor secundare.
 1. Prioritatile – Care sunt ele? Cum le gestionam? Cum imbunatatim ce avem si cum anticipam scenariile neperformante? Prioritatile sunt diferite de obiective, sunt detaliile care ne cer atentie si au nevoie de evaluarea nivelului de beneficiu sau pierdere.
 1. Resurse, definire si gestionare congruenta – echipa, status financiar, suport intern si extern
 1. Evaluarea prezentului - ce functioneaza, ce nu functioneaza, ce imbunatatim la acest moment? Este necesar sa parcurgem aceasta etapa pentru aliniere, claritate si pentru a aduce imbunatatiri si pentru a anticipa pierderi inutile.
 1. Zona de vanzare – Care este valoarea oferita? si ce altceva vand fara sa stiu? sunt intrebarerile cheie ale intalnirii. De aici construim tabloul logistic si de comunicare.
 1. Strategie – intrebarea cheie la care raspundem impreuna: Cum imi ating concret obiectivul?
 1. Evaluarea finala si rafinarea congruentei – pana in acest moment vei avea deja rezultatul anumitor actiuni facute, le vom evalua, corecta si imbunatati pentru a avea rezultatele dorite.

La finalul atelierului vei avea tabloul complet al activitatii tale si al procesului congruent cu rezultatul dorit!

Detalii intalniri:

Castigi toate beneficiile unui atelier de lucru in cadrul unui grup, ceea ce ofera diversitate, perspective diferite, inspiratie si comunitate

Ne vom intalni saptamanal online, intr-o sala virtuala pe platforma Zoom – vei primi inaintea fiecarei intalniri reminder si link

Fiecare atelier va dura 150 minute (2.5 ore), intr-un orar prestabilit, astfel incat iti poti gestiona productiv agenda

Poti alege una din variantele orare potrivite programului tau: 9-11.30/ 16.00-18.30

La finalul fiecarui atelier vom stabili teme de lucru, astfel incat sa fii activ si perseverent si intre intalnirile noastre

Vei avea la dispozitie si o sedinta de coaching individuala gratuita, pentru a putea adresa in cadrul ei o provocare specifica

Daca iti doresti sa urmezi individual sau echipa ta acest program complet, sigur, se poate si te asteptam sa-ti oferim detaliile necesare imediat ce le ceri aici:

Care este directia business-lui tau acum?

Noi te sustinem sa fie CRESCENDO!

Inscrie-te acum, alegand programul complet sau sesiunile preferate, cat si intervalul orar potrivit pentru tine la , si-ti vom oferi in detaliu calendarul intalnirilor.

Nu uita ca ai la dispozitie plata prin transfer bancar si optiunea de rate prin TBI Credit, iti oferim detalii la inscriere!


Solutia 2 - Online Team Coaching

“Programele de instruire care nu reusesc sa abordeze atat factorii de identitate, cat si factorii de rol nu vor duce la imbunatatiri permanente.” D. Sandler

O resursa de capital foarte importanta in activitatea oricarui business este ECHIPA sa, partenerii fara de care nu poate functiona. Tot ea, echipa ta de oameni, este cel mai viu sector intern si cel care construieste alaturi de tine, prin contributia fiecaruia.

Performanta unei echipe este si rezultatul antrenamentului de a fi impreuna, un exercitiu dinamic compus din talent, comportament, stil de lucru, personalitate si expertiza fiecaruia. Conditiile externe, cele financiare, schimbarile, relocarile, promovarile, angajarile si disponibilizarile influenteaza atat calitatea relatiilor si cat si eficienta echipelor. Toate acestea se intampla sub umbrela obiectivelor fiecarei companii.

In actualul context, rapiditatea schimbarilor, presiunea alimentata de nesiguranta si amentintarile din exterior, plus munca remote aduce disconfort si altereaza calitatea prestata, este de neomis! In plus, in perioade de stres acumulat, nici managerul nu este scutit de acest traseu emotional, iar presiunea impusa uneori involuntar in gestiunea echipei poate fi mai degraba in afara unui scenariu de succes.

Ceea ce-ti propunem este sa-ti pui atentie pe sanatatea si echilibrul oamenilor din echipa ta, sa le oferi suportul in aceasta perioada de tranzitie si incertitudine. Astfel vei beneficia de calitatea si prezenta resurselor personale si profesionale prin care ei contribuie la reusitele comune.

Solutia noastra este sa te sustinem sa creezi punti de trecere intre oameni si punti de trecere catre obiectivele comune agreate.

Ne adresam cu programele noastre antreprenorilor, managerilor, freelancer-lor, specialistilor HR, coordonatorilor de echipe.

Cum putem face asta?

Prin participarea echipei la intalniri saptamanale care au ca obiectiv ventilarea emotionala, adresarea dificultatilor personale si profesionale (destul de amestecate avand in vedere munca de acasa) si crearea de strategii personale prin care pot atinge atat echilibrul, cat si performanta in conditiile date.

Printre beneficiile urmarite enumeram:

 • - cresterea increderii si a unitatii la distanta
 • - crearea curiozitatii si conectarea la nivel uman, fara de care sinergia nu poate avea loc
 • - empatia este catalizatorul sustinerii reciproce
 • - preocuparea pentru obiectivele personale are ca efect loialitatea
 • - obiectivele comune sunt primite cu mai multa deschidere si devin mai usor de urmat intr-un astfel de mediu

Suportul si sustinerea emotionala sunt la fel de importante ca beneficiile materiale si exista momente cand oferta lor este chiar mai asteptata! :)

Tu cum iti sustii echipa sa te sustina?

Noi te sustinem sa fiti impreuna!

Solicita detalii la  

Nu uita ca ai la dispozitie plata prin transfer bancar si optiunea de rate prin TBI Credit, iti oferim detalii la inscriere!

De ce suntem unici in Romania?

Intalnirile oferite sunt un concept unic – abilitatile si competentele specifice abordarii in stil coaching, conform standardelor ICF – International Coaching Federation imbinate cu metoda si instrumentele Points of You™.

Ce ne califica?

 • Venim din categoria: “In Romania nu se poate asta! Points of You™ nu va functiona la noi!” Sase ani mai tarziu, sute de participanti la cursurile noastre de training si mii de oameni pe care i-am “atins”, zambim! Se poate orice, doar daca ai un mindset de crestere, perseverenta si intentia de a servi!
 • Abordarea noastra este inovatoare si se bazeaza pe facilitarea momentelor de constientizare, schimbare si tranzitie, expunand in acest proces atat identitatea cat si rolul profesional al celor prezenti
 • ICF acrediteaza si sunstine la nivel mondial metoda, intalnirile de instruire/ training si instrumentele Points of You™, calificand astfel calitatile sistemului si a programelor noastre
 • Versatilitatea si flexibilitatea intalnirilor vin generos in slujba solutiilor la nevoile exprimate, indiferent de domeniu de activitate a beneficiarilor – de la UNICEF la companii din sistemul bancar, de la unitati de invatament de stat sau particulare la producatori de automobile, de la freelanceri la specialisti HR, etc.
 • Antrenarea inteligentei emotionale, rafinarea si extinderea mindsetului participantilor este o prioritate pentru noi, urmarind ca rezultat performarea sistemica personal-profesional si personal-echipa.

Verificam, ne imbunatatim si adaptam constant atelierele oferite, astfel incat sa te sustinem cu maxim de expertiza si profesionalism.