Ce face, de fapt, Points of You®?

Ce face, de fapt, Points of You®? – este cea mai des intalnita intrebare pe care o primim 😊

Ne bucura si o intampinam cu drag, pentru ca simtim in spatele ei curiozitatea celui care o adreseaza!

Nu vrem sa iti spunem 237 de cuvinte orientate spre vanzare si call to action, doar vrem sa-ti aratam despre ce este vorba, sa te invitam sa vezi cu ochii tai, sa “gusti” si sa auzi limbajul a ceea ce facem, pentru a intelege, pentru a simti si a-ti forma propria parere; pentru ca raspunsul nostru este intotdeauna acelasi: “Pentru a intelege ce face Points of You® trebuie intai sa experimentezi stilul nostru de joaca inteligenta!”

Te asteptam in spatiul online, de doua ori pe luna, singura investitie fiind cea de timp, 2 ore. Inscrie-te acum si te vom anunta din timp cand va avea loc urmatoarea intalnire.

Ce se va intampla?

In primul rand ne dai ocazia sa te cunoastem, sa ne conectam ca oameni, ca viziune!

Vei avea posibilitatea sa cunosti jocurile noastre inteligente, sa ne jucam impreuna, sa abordam mereu diferite teme, sa ai o experienta neasteptata, dar precisa, asociind o tema personala (ce va ramane personala), un subiect de discutie, cu o intrebare, un cuvant sau o metafora vizuala, intr-un spatiu deschis si intim in acelasi timp. Vei avea posibilitatea sa fii martorul acestui proces care genereaza intalniri uimitoare, atat cu tine insuti, cat si cu ceilalti.

Pentru cei care ne cunosc deja, este o ocazie minunata pentru reconectare si inspiratie!

Cui ne adresam?

In primul rand curiosilor! 😊 Si daca acesti curiosi sunt deschisi catre tehnici si instrumente de dezvoltare si evolutie personala, sunt specialisti in coaching, terapie, resurse umane, training, consultanta, profesori, manageri, parinti, atunci acesta este un spatiu pe care sa si-l acorde si in care au nevoie sa investeasca.

Ocupa-ti locul la intalnire inscriindu-te pe formularul verde din stanga paginii!

  • 18 aprilie, ora 19.30 - 21.00

Gazda intalnirii – Luiza Stefan, facilitator & trainer - in proces de acreditare Points of You® Romania

 

libertate

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input