Descopera experienta Points of You®!

Cu parere de rau va anuntam ca intalnirile noastre programate in sala in perioada imediat urmatoare se vor anula din motive de siguranta personala. Am luat aceasta decizie in contextul actualei epidemii, insa venim cu solutia sustinerii intalnirilor online. Mai jos si pe formular calendarul intalnirilor de tip webinar!

Vino sa experimentezi versatilitatea, abilitatea si magia instrumentelor Points of You® in cadrul intalnirii la care te invitam!
Castiga o mai buna cunoastere, intelegere si descopera modul in care aceste instrumente ofera un impact real asupra oamenilor. O vei cunoaste si vei interactiona cu Oana Niculae, Country Leader Points of You® Romania, cat si Expertii, Practicantii si Exploratorii Academiei – si vei afla direct de la ei povestile personale si de ce au ales sa devina facilitatori POY.

De ce spun invitatii ca intalnirile POY sunt fantastice? Vei afla doar participand!

Workshop-ul nostru de cunoastere experimentala nu este conceput ca o prelegere, ci este dezvoltat sub forma unui proces experiential, diferit de fiecare data!

Pe cine invitam la acest workshop?

  • Persoanele pasionate de dezvoltare personala, pentru a descoperi metoda si instrumentele de cunoastere si comunicare pe care le pot accesa oricand.
  • Profesionistii: traineri, specialisti HR, psihologi, terapeuti, manageri, coachi, consilieri, profesori, etc, pentru a descoperi o resursa speciala in crearea si facilitarea oricarui tip de program de training, intalniri specifice activitatii depuse, workshop, team building, sesiuni de dezvoltare a echipelor sau sedinte individuale.
  • Persoanele care-si doresc sa participe la intalniri valoroase, cele care se preocupa permanent de calitatea vietii lor.
  • Persoanele care ne-au rugat sa reluam seria de intalniri lunare – Multumim! 

Vino sa descoperi valoarea metodei si a instrumentelor Points of You®, sa descoperi prin experienta personala beneficiile aduse de abordarea noastra!   

Locurile sunt limitate asa ca inscrie-te din timp!

Participarea presupune curiozitate, deschidere si timpul tau!

Ocupa-ti locul la intalnire inscriindu-te pe formularul verde din stanga paginii!

  • 20 august 2020 | 18.30 - 20.30 - Facilitator: Daniela Caluian - Level 2 Practitioner Points of You® 
  • 27 august 2020 | 18.30 - 20.30 - Facilitator: Oana Niculae - Country Leader Points of You® Romania | Tema: Ridica-te

P.S. Pentru inscrierile efectuate in ziua webinarului, asigurati-va ca trimiteti formularul inainte de ora 16.30, pentru a primi detaliile de conectare.

chemare

Cooperare si Sinergie in echipa / familie

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Alege data dorita (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input