Descopera experienta Points of You®!

Vino sa experimentezi versatilitatea, abilitatea si magia instrumentelor Points of You® in cadrul intalnirii la care te invitam!
Castiga o mai buna cunoastere, intelegere si descopera modul in care aceste instrumente ofera un impact real asupra oamenilor. O vei cunoaste si vei interactiona cu Oana Niculae, Country Leader Points of You® Romania, cat si Expertii, Practicantii si Exploratorii Academiei – si vei afla direct de la ei povestile personale si de ce au ales sa devina facilitatori POY.

De ce spun invitatii ca intalnirile POY sunt fantastice? Vei afla doar participand!

Workshop-ul nostru de cunoastere experimentala nu este conceput ca o prelegere, ci este dezvoltat sub forma unui proces experiential, diferit de fiecare data!

Pe cine invitam la acest workshop?

  • Persoanele pasionate de dezvoltare personala, pentru a descoperi metoda si instrumentele de cunoastere si comunicare pe care le pot accesa oricand.
  • Profesionistii: traineri, specialisti HR, psihologi, terapeuti, manageri, coachi, consilieri, profesori, etc, pentru a descoperi o resursa speciala in crearea si facilitarea oricarui tip de program de training, intalniri specifice activitatii depuse, workshop, team building, sesiuni de dezvoltare a echipelor sau sedinte individuale.
  • Persoanele care-si doresc sa participe la intalniri valoroase, cele care se preocupa permanent de calitatea vietii lor.
  • Persoanele care ne-au rugat sa reluam seria de intalniri lunare – Multumim! 

Vino sa descoperi valoarea metodei si a instrumentelor Points of You®, sa descoperi prin experienta personala beneficiile aduse de abordarea noastra!   

Locurile sunt limitate asa ca inscrie-te din timp!

Participarea presupune curiozitate, deschidere si timpul tau!

P.S. – iti recomandam sa-ti aduci si cartile de vizita si sa fii atent la oferta speciala care va fi promovata in cadrul intalnirii!

NOTA: Un fotograf profesionist participa intotdeauna la acest tip de workshop, iar fotografiile facute de acesta sunt folosite in mediile noastre online. Inscrierea si participarea presupune acordul tau implicit in a fi fotografiat si in a folosi imaginile de la atelier in scop de promovare.

Ocupa-ti locul la intalnire inscriindu-te pe formularul verde din stanga paginii!

  • 29 august 2019 | Bucuresti | ora 18.30 - 21.30 - Locurile s-au ocupat! Multumim! Va asteptam la urmatoarele evenimente!
  • 5 septembrie 2019 | Cluj-Napoca | ora 18.30 - 21.30

 

chemare

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Alege data dorita (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input