O seara pentru mine

Te invitam la un moment al tau, pentru tine, cu tine!

O seara pentru mine este spatiul pe care ti-l oferim si in care, cu fiecare intalnire, pas cu pas, exercitiu cu exercitiu, vei ajunge sa stii mai multe adevaruri despre tine… neastepate, dar precise!

O seara pentru mine este invitatia de a raspunde intelept si sanatos la nevoile umane pe care fiecare din noi le are si care, o data implinite, ne duc la armonia intre “a fi”, “a face” si “a simti implinirea”:

- inveti sa comunici sanatos si ecologic cu tine si cu ceilalti

- inveti cum sa ai relatii de calitate cu tine si cu persoanele importante tie

- esti intr-o comunitate ce impartaseste aceleasi valori ca ale tale

- esti auzit si vazut si incurajat permanent sa vorbesti despre tine, despre ceea ce gandesti si simti

- te dezvolti personal, de la autocunoastere si redescoperire, la crearea propriei viziuni de viata, la crearea ta continua, in ritmul tau personal

- evaluezi din diferite perspective momentele importante prin care treci, personale si profesionale

- iei o pauza sanatoasa, degajata si diferita de ritmul cotidian

- te joci inteligent si creativ cu toate resursele tale umane, ceea ce devine portal pentru experiente noi si placute

- dezvolti capacitatea de a vedea situatiile mai departe de suprafata

- accesezi o modalitate creativa, o metoda de tip ghid, prin care tu sa evoluezi pas cu pas si sa-ti urmaresti propriul progres

- profesionistii – coach, psiholog, trainer, terapeut, profesor, formator, manager, specialist HR - vor cunoaste, prin propria experienta, cum functioneaza instrumentele si metodologia Points of You ™

- pentru cei care ne cunosc deja, te invitam sa ne reconectam si sa te expui spatiului constant creativ, care nu poate decat sa te inspire mai mult

In fiecare intalnire lunara vom aborda o tema, o joaca inteligenta diferita, asa ca te asteptam de fiecare data pregatit de… nou 😊. Desigur, ne poti propune diferite idei, asa ca te asteptam sa ne provoci sa concepem ceva special pentru tine – vocea si preocuparile tale conteaza pentru noi!

Echipa de traineri certificati Points of You™ te asteapta intr-un cadrul de grup deschis la o seara aparte, unica in Romania la acest nivel de expertiza si experienta, a carei investitie de participare presupune 3 ore din timpul tau si 100 lei.  

Dupa oricare intalnire poti alege sa-ti accelerezi progresul si sa lucrezi individual cu profesionistii din cadrul echipei noastre, accesand programele noastre individuale si de grup la un nivel de pret special. Dezvoltarea individuala o sustinem de asemenea, drept pentru care achizitia de jocuri va fi, pentru tine, din nou, la cotatii speciale.

De ce metodologia si instrumentele - jocuri Points of You™ sunt potrivite atat mediului de afaceri, management, educatie, psihoterapie, coaching, resurse umane, training si team building cat si in spatiul intim al familiei si al relatiilor sociale? Ei bine, descopera participand!

Locurile vor fi limitate, asa ca te asteptam sa-ti asiguri locul cat mai repede!

Calendarul evenimentelor:

  • 29 octombrie 18.30-21.30

Poti sa oferi si echipei tale acest tip de intalnire inedita in cadrul unui teambuilding sau pur si simplu o experienta de grup diferita, abordand o tema sau provocare interna existenta, iar conditiile vor fi speciale. Asadar iti asteptam invitatia aici:

 

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input