Devino Gamer, The Coaching Gamer!

Adevăratele produse ale sistemului Points of You™ sunt acele secunde de momentum, acele “aha moments” la care ajungem în timpul jocului - în timpul acelor secunde, oamenii își conștientizează viața și bogăția diversității ei. În acest spațiu în care orice devine posibil, devenim plini de resurse, deschiși și curioși să aflăm mai multe, să evoluăm, să vedem și să facem acele acțiuni care ne duc spre ceea ce ne dorim, personal și profesional.

Fii tu persoana care oferă acest spațiu clienților, colaboratorilor și echipei tale, învățând acum să folosești The Coaching Game.

Înscrie-te acum la noul nostru format, conceput ca o prima întâlnire cu sistemul Points of You™, unde vei întâlni, prin experiența proprie, conceptul nostru de joacă și vei cunoaște The Coaching Game, acest instrument creativ care, din 2007, a impactat peste 2.000.000 de oameni la nivel mondial.

Cele 4 ore petrecute împreună îți oferă:

 • 4 exerciții de grup și individuale;
 • debrief și Q&A după fiecare;
 • prezentarea componentelor jocului;
 • prezentarea pașilor metodici;
 • odată intrat în spațiul Points of You™, vei cunoaște și te invităm să iei cu tine acel instrument de dezvoltare nevăzut, dar parte integrantă din tot ceea ce facem, Pauza!
 • vei vedea cum, cu un singur joc-instrument, poți susține un eveniment sau întâlnire;
 • oferta noastră pentru următorii pași de pregătire în metoda Points of You™;
 • zâmbetele și momentele “aha” sunt incluse în program 😊, alaturi de o cafea calda sau un ceai aromat!

Pentru cine am conceput această întâlnire:

 • Pentru persoana care se preocupă continuu de dezvoltarea ei personală – va înțelege cum poate folosi acest instrument-joc, ce-o va însoți zilnic, chiar acasă.
 • Pentru profesionistul ce activează ca trainer, coach, terapeut, psiholog, consilier, profesor sau specialist HR – va cunoaște și experimenta un instrument de lucru creativ și versatil, care, odată integrat în practica lui, va intensifica valoarea muncii sale.
 • Pentru antreprenorul care furnizează programe de training și evenimente, consiliere, team building, coaching, terapii etc. – va cunoaște un format de workshop care poate fi integrat în oferta deja existentă, devenind astfel un produs de “business la cheie”, atât prin conținut, cât și prin posibilitatea de a recomanda spre vanzare jocurile noastre, în calitate de colaborator direct Points of You™ România.
 • Pentru managerul, liderul care vrea să creeze spațiul necesar comunicării eficiente în cadrul echipei sale într-un mod creativ și relaxant – va avea exemplul perfect despre cum să facă acest lucru în spațiul de lucru propriu.

Investiția necesară pentru participare este de 550 lei (TVA inclus) și de 4 ore din timpul tău. Pentru înscriere completează formularul verde din stânga paginii.

Participarea la această întâlnire nu presupune achiziționarea în prealabil a jocului! Desigur, îți stăm la dispoziție, după întâlnire cu o oferta “on spot” și, mai mult, o ofertă pentru următoarele întâlniri.

Finalul întâlnirii va avea loc în aplauze: 

 • vei primi diploma ce atestă calitatea ta de The Coaching Gamer, eliberată de noi, Points of You ™ România și Oana Niculae, Trainer & Country Leader;
 • în urma participării la acest program vei câștiga dreptul, în calitate de The Coaching Gamer, de a folosi sigla specifică ce vă atestă această calitate;
 • vei face parte din comunitățile Points of You™ România Tribe și Points of You™ Tribe (comunitate internațională) gazduite de Facebook – ambele spații invitându-te să te lași inspirat și să inspiri la rândul tău, prin activitățile puse în scenă cu jocurile noastre;
 • vei fi printre primii invitați să participe la evenimentele și promoțiile noastre;
 • vei putea pleca acasă cu propriul tău The Coaching Game, oferit doar “on spot” la o valoare specială.

Acest workshop este facilitat de Oana Niculae – Country Leader Points of You™, România

sigla ER 5

Inscriere la eveniment

Nume/Prenume (obligatoriu)

Invalid Input
Adresa de E-mail (obligatoriu)

Invalid Input
Telefon (obligatoriu)

Invalid Input
Localitate (obligatoriu)

Invalid Input
Judet (obligatoriu)

Invalid Input
Alege data dorita (obligatoriu)

Invalid Input
Alege numarul de participanti

Invalid Input
Mesaj

Invalid Input