Despre

Bună! Mă bucur să te cunosc!

Vreau să îți spun povestea mea!

Am făcut cunoștință cu conceptul Points of You™ în anul 2014 și de atunci sunt îndrăgostită de el! Tot atunci am decis că mi-ar plăcea ca acest concept să existe și în România, deoarece el este originar din Israel - www.points-of-you.com. Am urmat formarea de nivel avansat "Trainer Certification Program", printre primii din România, pentru a
putea deține statutul de Country Leader și pentru a face cunoscute tuturor instrumentele și conceptul Points of You™. 

Pentru mine reprezintă un stil de viață, pe care îl urmez zi de zi. Trăim într-o lume virtuală, relaționând preponderent pe rețele de socializare, comunicând numai despre fapte și împrejurări, duplicând ceea ce vedem la alții. Alături de instrumentele Points of You™, îmi găsesc calea personală, autentică, modul și șansa de a vorbi cu mine și despre mine. Despre emoții, pasiuni, vise, provocări, valori și prejudecăți care mă însoțesc când și când sau pentru o perioadă mai lungă de timp.

Sunt life coach și consultant în igiena comunicării, în gestionarea emoțiilor, în ascultarea vocii interioare și în comunicarea relațională. Sunt o persoană care crede în echilibrul vieții, în perfecțiuni imperfecte, în compasiune și acceptare, cred că "să relaționezi" este mai bine decât "să reacționezi" față de alții și, asemnea bunului meu prieten "Pay it Forward", sunt recunoscătoare!

Cu drag,
Oana Niculae
Country Leader 
Points of You™ România