Alina Goanță

 

“Your life or business rarely get better by chance, they get better by change.”

www.coachingforchange.ro

Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare in Solution Focused Coaching si Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, avand o experienta de coaching de 4 ani. Dupa 8 ani de activitate in domeniul resurselor umane, in roluri de consultanta si manageriale, in medii corporate si antreprenoriale, am ales o noua cariera in coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale si din dorinta de a-i sustine in propriile lor procese de descoperire de sine si de evolutie personala.

Pasiunea mea pentru coaching a inceput cu pasiunea mea pentru oameni, cu placerea de a-i asculta, curiozitatea de a-i intelege si bucuria de a-i vedea “crescand”. Mai intai am urmat facultatea de Relatii Economice Internationale, am studiat un an in cadrul Universita degli Studi di Trieste in Italia, am absolvit un master in domeniul resurselor umane si am lucrat mai multi ani in acest domeniu, convinsa fiind ca aceasta este profesia pe care mi-o doresc.

Cariera mea in domeniul resurselor umane s-a axat, in principal, pe proiecte si programe de training si dezvoltare organizationala, activand anterior in roluri precum Senior HR Consultant, HR Coordinator, Organizational Development Manager, Learning & Development Project Manager in cadrul unor companii din domeniul serviciilor, productiei si retail.

In prezent, imbin cu succes experienta mea in domeniul resurselor umane cu experienta mea in domeniul coaching-ului in cadrul unei mari diversitati de programe organizationale, cum ar fi:

● Programe de management al performantei
● Programe de leadership development
● Programe de succession planning
● Programe de team development
● Programe de dezvoltare a culturii organizationale
● Programe de crestere a motivatiei angajatilor

Alina Goanţă
Accredited Senior Coach (IIC&M) & Senior Organizational Development Consultant
Mobile: (+4)0722 663549
Email:  
Web:  www.coachingforchange.ro

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8