Precomandati acest instrument

Pret: 1400.00 Lei

Instrumentul este disponibil doar cu precomandă si este în limba engleză. Transportul este gratuit.

Din momentul in care ne nastem, chipul nostru reprezinta identitatea noastra – varsta si genul sunt imprimate pe chipul nostru si prin el suntem recunoscuti. Emotiile, gandurile, visurile, intentiile... sunt toate acolo. In era Facebook-ului si a selfie-urilor suntem intotdeauna ocupati cu observarea imaginilor cu chipurile altor oameni.

In timp ce observam chipurile altora, fie ca asta se intampla in lumea reala sau in cea digitala, analizam aceasta forma tacuta de comunicare, si, in cateva secunde, putem spune ce gen, ce expresie, ce stare, ganduri sau emotii are persoana respectiva.

Faces este despre oameni – despre modul in care oamenii privesc oamenii. Despre cum ii privim pe ceilalti si cum ceilalti ne privesc pe noi.

Lucrul cu Faces ne aduce mai aproape de figurile semnificative din viata noastra. Familie, prieteni, parteneri in calatorie, personaje care ne-au inspirat sau care ne-au ranit.

Faces ridica intrebari despre relatiile din viata noastra, despre rolurile pe care le jucam si modurile in care ne reflectam in ele. Varietatea punctelor de vedere oferite de carduri sunt oglinzi – le privim si vedem in ele ceva din noi.

Observarea chipurilor, a trasaturilor faciale, a expresiilor, ne permite sa le aprofundam, fara mediatori sau metafore. Observam ceva extern, insa procesarea este de ordin intern, emotional.

Cu Faces putem privi adanc in interiorul nostru, relatiile semnificative pentru noi si oamenii in general. Putem survola arborele genealogic, putem defini partenerul ideal pe care dorim sa-l invitam in viata noastra, sa folosim instrumentul pentru recrutarea noilor angajati sau pentru a observa modul de leadership si management.     

 

Faces include:

  • 99 carduri foto
  • 58 carduri cuvânt
  • 8 carduri necompletate
  • 1 card oglindă (reală)
  • 4 procese de îndrumare
  • Carte inspirațională
  • Ambalaj textil ecologic

 

 Faces