Clienti

Cine ne îndragește instrumentele?

Organizațiile

Instrumentele Points of You™ sporesc activitatea corporațiilor și ajută angajații să elimine șabloanele de gândire și să examineze provocările profesionale dintr-o nouă perspectivă.

Acestea facilitează comunicarea eficientă și construiește “punți” între opinii diferite și sunt perfecte pentru team building, exerciții de dezvoltare a leadership-ului, training și HR.

Profesioniștii

Instrumentele noastre sunt esențiale în trusa de lucru a fiecărui coach de afaceri sau de viață, terapeut, educator, leader de echipă, trainer etc.

Ele sunt potrivite pentru sesiunile de unu-la-unu sau pentru grupuri, fiind ușor de adaptat oricărui tip de audiență, conținut sau metodă de lucru.

Explorează noi teritorii favorabile schimbării și dezvoltării, utilizând stimuli vizuali!

Oamenii obișnuiți

Agreabile și provocatoare, instrumentele noastre vă permit să luați o pauză, să respirați și să vă priviți viața din altă perspectivă. 

Jucați singur, cu partenerul de viață, cu familia și/ sau prietenii.

 

În fiecare zi, mii de profesioniști din întreaga lume folosesc instrumentele noastre. 

Pregătește-te pentru o experiență de neuitat!

 

 

intel
 
cirque du soleil
 
ikea
 
intel
 
cirque du soleil
 
ikea
 
 
google
 
icf
 
nasa
 
 
loreal
 
unicredit
 
nea
 
 
idf
 
pwc
 
wix
 
unicef
 
zentiva
 
orange
 
concordia
 
renault
 
servier
 
 

Testimoniale

 • Utilizez instrumentele Points of You™ încă din 2012 și pot să spun că am avut rezultate neașteptate, dar precise indiferent de context, subiect sau de numărul de participanți. Le-am utilizat atât în sesiuni de coaching individual cât și în workshopuri de dezvoltarea abilităților de inteligență emoțională și socială, programe de dezvoltarea potențialului de leadership, traininguri sau conferințe cu zeci de participanți. Port cu mine “The Coaching Game” în orice training sau workshop pe care îl facilitez pentru că îmi permite foarte multă flexibilitate și creativitate în utilizare: pot să îl folosesc ca pretext de cunoaștere, pot să inventez un ice breaker când energia grupului scade, pot să creez un joc care să îmi servească introducerii unui concept specific, pot să spun o poveste sau să adresez o serie de întrebări suplimentare pe o anumită temă sau pot să închei o zi de training într-un mod care să faciliteze fixarea conceptelor învățate de participanți pe parcursul zilei. În sesiunile de coaching, când un obiectiv sau un subiect pare epuizat, propun clienților să ne "jucăm" cu The Coaching Game sau Punctum și de fiecare dată apar noi perspective suprinzatoare dar precise de explorat. Recomand cu încredere instrumentele Points of You™ trainerilor, facilitatorilor și coachilor, sunt "magice"

  Adela Iepure

  Adela Iepure Coach, ACC - Bucuresti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8